Digital Tech
Statistici despre platforma WordPress

Statistici despre platforma WordPress

Platforma WordPress este una dintre cele mai populare pentru gestionarea conținutului (CMS) din lume, fiind utilizată pe scară largă pentru crearea de site-uri web și bloguri. Iată câteva statistici relevante despre WordPress:

  1. WordPress este utilizat de aproximativ 43% din toate site-urile web de pe internet (conform datelor din aprilie 2023), ceea ce înseamnă că este utilizat pe mai mult de 810 de milioane de site-uri web.
  2. WordPress este disponibil în peste 200 de limbi și este utilizat în toate țările din lume.
  3. Există peste 58.000 de plugin-uri gratuite și premium disponibile pentru WordPress, care permit extinderea funcționalității platformei.
  4. În fiecare zi, utilizatorii WordPress publică peste 70 de milioane de articole noi pe site-urile lor.
  5. Comunitatea WordPress este formată din peste 40 de mii de dezvoltatori și contribuitori din întreaga lume.
  6. WordPress este una dintre cele mai rapide platforme de CMS, cu un timp mediu de încărcare a paginii de 1,6 secunde.
  7. Cele mai populare site-uri care folosesc WordPress includ The Walt Disney Company, Microsoft News Center, Sony Music, The New Yorker, BBC America, TechCrunch și multe altele.

 

În general, WordPress este o platformă populară și în continuă dezvoltare, care este utilizată pe scară largă în întreaga lume.

Hai să lucrăm împreună

Oferim o mulțime de opțiuni pentru a-ți crea site-ul în funcție de necesitățile personale. Versiunea mobilă a site-ul va fi ajustată pentru a oferi vizitatorilor cea mai bună experiență.