Digital Tech
politica-de-confidentialitate

Politica de confidențialitate

Digital Tech intentionează sa prelucreze următoarele categorii de date cu caracter personal:

  1. numele şi prenumele;
  2. numărul de telefon mobil;
  3. adresa email.

Scopul

Digital Tech va Prelucra datele personale în scopul identificării Dvs. ca potențial client, pentru adresare într-o manieră politicoasă, adresa electronică pentru a trimite condițiile tehnice sau altă informație discutată, numărul de telefon pentru a stabili întrevederi sau a discuta obiectul contractului.

Destinatari

Datele personale pot fi accesate de angajaţii companiei Digital Tech, în conformitate cu atribuţiile specifice funcţiei lor şi cu regulamentul intern al companiei.

Durata

Digital Tech intenţionează să Proceseze datele personale pe o durată de 30 /treizeci/ zile, după care vor fi distruse.

Drepturi

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 133 din 08.07.2011, sunteţi informat că aveţi urmatoarele drepturi în legatură cu Prelucrarea de către Digital Tech a datelor cu caracter personal:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor personale, precum şi cu privire la datele care fac obiectul Prelucrării și a originii acestor date;
  • Dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal;
  • Dreptul de intervenenţie (rectificare, blocare, stergere, actualizare) asupra datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de obiecţie cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal prin mijloace automate;
  • Dreptul de a consulta registrul de evidenţă a operatorilor de date cu caracter personal;
  • Dreptul de a înainta plangere Centrului National pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal precum şi de a se adresa instanţei, pentru atacarea deciziilor operatorului Digital Tech, în conformitate cu Legea nr. 133 din 08.07.2011. 

În cazul în care doriţi să vă exercitaţi oricare din aceste drepturi, puteţi să trimiteți o cerere pe adresa electronică info@digitaltech.md

Hai să lucrăm împreună

Oferim o mulțime de opțiuni pentru a-ți crea site-ul în funcție de necesitățile personale. Versiunea mobilă a site-ul va fi ajustată pentru a oferi vizitatorilor cea mai bună experiență.